GYIK

A szalon : Szigetszentmiklós Losonczi utca 39. szám alatt található, ahol kellemes és családias környezetben várok minden kedves érdeklődőt.

A próbához minden esetben előzetesen időpontot kell egyeztetned. Kérlek csak akkor gyere próbára, ha ismered a pontos esküvői/szalagavatói dátumot, mert ennek függvényében tudom bemutatni a szabad ruhákat. Nagyon kérlek, ha mégsem tudsz vagy akarsz eljönni a megbeszélt próbára, időben mondd le azt!

 • rövid fátyol kölcsönzési díját,
 • boleró/ stóla/ pellerin kölcsönzési díját,
 • szütyő kölcsönzési díját,
 • kesztyű kölcsönzési díját,
 • tüll szoknya kölcsönzési díját,
 • ruhazsák kölcsönzési díját,
 • abroncs kölcsönzési díját,
 • előtte-utána tisztítást,
 • szükség esetén az alakítást,
 • rugalmas elvitelt és visszahozatalt.

Természetesen ezek közül csak a Neked tetsző kiegészítőket válogatjuk össze, nem muszáj mindent elvinned :).

 • kesztyű kölcsönzési díját,
 • tüll szoknya kölcsönzési díját,
 • ruhazsák kölcsönzési díját,
 • abroncs kölcsönzési díját,
 • előtte-utána tisztítást,
 • szükség esetén az alakítást,
 • rugalmas elvitelt és visszahozatalt.

Természetesen ezek közül csak a Neked tetsző kiegészítőket válogatjuk össze, nem muszáj mindent elvinned :).

Nálam nem kell fizetni kauciót :).

Üzletem a kötelező elektronikus fizetést azonnali utalással biztosítja. Ennek a teljesítésnek az ellenőrzése kb. 5-20 percet vesz igénybe. Bankkártya terminál sajnos nincsen.

Igen, szükség van a foglalóra, mivel ez a garancia arra, hogy a nagy napon Te viselheted azt a bizonyos álomruhát. Fontos tudni, hogy ha Én miattam hiúsul meg a bérlés, akkor a foglaló kétszeresével kell kárpótolnom Téged, ha viszont miattad, akkor sajnos elveszíted a foglaló összegét.

A foglaló összege minden esetben a ruha kölcsönzési árának az 1/3-a. Ez az összeg természetesen leszámítódik a teljes kölcsönzési díjból.

Minimum 4 alkalommal fogunk találkozni (menyasszonyok esetében ez a szám lehet több is):

 1. eljössz kiválasztani/lefoglalni a ruhád,
 2. az esemény hetében (általában hétfőn vagy kedden) próbára kell jönnöd. Ekkor nagyon fontos, hogy hozd magaddal a cipődet is!
 3. a méretedre alakított/tisztított ruhát csütörtökön vagy pénteken (ezt közösen egyeztetjük) elviheted,
 4. vasárnap vagy hétfőn (ezt is közösen egyeztetjük) visszahozod a ruhát.

Első alkalommal, mikor kiválasztod a ruhád, igazából nem kell semmit hoznod. Előny, ha ekkor már egy testszínű, pánt nélküli melltartóval érkezel (hogy semmi ne zavarja az összhatást) de az sem gond, ha ezt még nem tudtad beszerezni. A cipődet is csak az igazító próbán kérem. Viszont ami fontos számomra,hogy minden alkalommal smink nélkül érkezz, mert a rúzs és alapozó nyomot hagyhat a ruhán és így a következő menyasszony úgy érezheti, hogy nem tiszta az általa próbált ruha. Előre is köszönöm ha ezt tiszteletben tartod!

Mivel előre egyeztetett időpontban jössz hozzám, ezért rajtad kívül nem lesz más a szalonban. A próba alkalmával Te vagy az egyedüli menyasszony akivel foglalkozom. A próba idejére maximum 1 órát tudok biztosítani, de ha ettől el tudunk térni, azt jelezni fogom feléd. Mivel a szalon mérete korlátozott, ezért kérlek, hogy maximum 4 főt hozzál magaddal. Jeligém: hogy minden méretben megfelelő ruhát fel kell próbálni…szóval készülj fel, hogy sokat fogsz öltözni :).

A méretedre alakított/tisztított ruhát csütörtökön vagy pénteken (közösen egyeztetjük) elviheted.

Egy húzózárral ellátott nagy ruhazsákban, mely minden kölcsönzött ruha alaptartozéka.

Vasárnap vagy hétfőn (ezt közösen egyeztetjük) kell visszahozod a ruhát.

Bárki visszahozhatja, aki az előre egyeztetett időpontra ideér a ruhával.

Semmi különbség nincs. Menyasszonyi ruháimat kínálom szalagavatókra is.

Egy szalagavatós ruhához kevesebb kigészítőt kell biztosítanom, és maximum 2 órán keresztül viselik, így igen kevés az esélye a sérülésnek. Ezzel ellentétben egy menyasszony általában több mint 12 órán keresztül viseli a ruhát, amit ez idő alatt összesározhat/kiszakíthat/leszakíthat/leeheti/kiégetheti/stb. Vagyis sokkal nagyobb a kockázata a sérülésnek.

Minden érvényes nappali tagozatos általános- és középiskolai diákigazolvánnyal rendelkező személy jogosult. Sajnos a felsőoktatásban részt vevők már nem jogosultak erre a kedvezményre.

Sajnos ebben az esetben utólagosan hiánypótlási díjat kell kérnem Tőled. Ennek mértékéről a szalonban/Tőlem tudsz tájékozódni.

Tapasztalataim alapján, az abroncsot az utolsó próbák egyikére, vagy a szalagavató napján lévő főpróbára kell vinned. Mivel mindkét időpont a szalagavatói héten van, így elegendő szokott lenni, ha az igazító ruhapróbán (ami hétfő vagy kedd) jelzed felém ezt az igényt. Ekkor el is viheted magaddal az abroncsot.